10 års jubileum
Bamse och Lova

BIO Hagfors

VÅRA EVENEMANG 2024

Al Pitcher, gästar Hotell Monica 

Onsdag 22 maj 19.00

En av Sveriges absolut största och roligaste komiker, Al Pitcher, gästar Hotell Monica i Hagfors för en kväll och med en helt ny standupshow. 
Al Pitcher, född i England men växte upp i Nya Zeeland har sedan flytten till Sverige 2010 roat oss med otroligt rolig standup, träffsäkra spaningar Sverige och oss som bor här.
Med hela tre utsålda arenaturnéer i ryggen, ”Fy fan Sverige” 2017, ”Sverige syndrome” 2019 och senast ”My happy place” 2022-2023, åker han nu ut för att slipa nya skämt.
Det hela ska mynna ut i en helt ny standupshow och sverigeturné, men innan de stora arenorna så testkörs materialet på små och intima ställen under några exklusiva kvällar.
Precis såna förutsättningar där standup blir som allra bäst!
Kvällens konferencier och supportkomiker är Erik Axelson och kvällen arrangeras av Karlstad Comedy. Boka din biljett på https://billetto.se 

William Björling om Vägen till mitt dragspel – föreläsning i Hagfors tisdag 28 maj 19.00

FRI ENTRÈ

19-årige William Björling föreläser på Hotell Monica i Hagfors den 28 maj. William har på kort tid fått stort genomslag med sin berättelse om hur han efter många år av mobbning och psykisk ohälsa började spela dragspel vilket förändrade allt.

Nu föreläser han om sina erfarenheter i samarbete med Studieförbundet NBV och nästa föreläsning är den 28 maj i Hagfors.

– Jag vill dela med mig av min resa till andra för att visa att livet kan vända, även när det känns hopplöst. Jag lärde mig spela och upptäckte att jag kunde någonting som jag blev uppskattad för, säger William Björling.

Han lärde sig spela dragspel när han träffade Mats Hedman på en dragspelsstämma på Ransäters Hembygdsgård.

– Hade jag inte hittat dragspelet så hade jag inte levt idag. Det gav mig positiv energi som får mig att fortsätta än idag, det är hela mitt liv, säger William Björling.

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

Fler tips på saker att göra

Behöver du skjuts?